revista

Sandra Bautista, música i futbol a la portada de l'Enderrock d'agost

Al número 292 hi trobem la guanyadora de l'últim Sona9 en portada

Us presentem els divuit classificats de l'edició d'enguany

Us expliquem en profunditat el cartell del festival Acústica

| 01/08/2019 a les 11:20h

Sandra Bautista protagonitza la portada de la revista Enderrock 292. La guanyadora del Sona9 2018 debutarà oficialment aquest setembre amb Trapezista (Satélite K, 2019), un treball efervescent, produït per Carlos Manzanares (El Kanka, David PastorMuerdo), que es balanceja entre un niu d'emocions contraposades. Entrevistem a la jove de Martorelles perquè ens expliqui les claus d'aquest primer disc després de guanyar el Sona9.

El número 292, com ens tenen habituats els números d'agost d'Enderrock, se centrarà en el concurs musical de la casa, el Sona9. Fem un repàs de les cançons més emblemàtiques que han sortit del certamen amb una playlist molt especial en forma de reportatge. A més, hem entrevistat els diferents guanyadors de l'edició passada. Hem entrevistat extensament a Menut, premi Joventut, L'Home Invent, premi Èxit i premi Votació Popular, i Plou, premi Cases de la Música.

Seguint amb el Sona9, repassem els perfils dels divuit classificats de la fase preliminar d'enguany, explicant qui són aquests grups i què fan. També a les pàgines del 292 hi trobem una entrevista a la cantant barcelonina Clàudia Cabero, guanyadora de l'onzena edició del concurs Sons de la Mediterrània, que ha gravat el primer disc, Aorta (U98 Music, 2019). El concurs Sons de la Mediterrània ja té finalistes, un dels quals serà el relleu de la Clàudia Cabero, aprofitem per presentar-vos aquests quatre noms dels quals se'ns sentirà a parlar.

Aquest mes també trobem un espai especial dedicat al Festival Acústica. El festival de Figueres és el tercer en nombre d'espectadors després del Primavera Sound i el Sónar. L'Acústica destaca per tenir un cartell divers i de primera qualitat. A la revista l'analitzarem en detall i parlarem dels grups i artistes que l'integren, entre els quals destaquen La PegatinaFangoriaIseo & Dodosound o Oques Grasses.

Aquest mes, la revita ve acompanyada d'un disc on es recopilen les cançons dels artistes dels quals parlem a les pàgines. A més dels guanyadors de l'any passat, també s'hi troben cançons dels grups que es presenten al Sona9 aquest 2019.
 

Portada revista 292 del mes d'agost amb Sandra Bautista

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, revista, Sandra Bautista, Menut, Clàudia Cabero, L'Home Invent, Plou, Festival Acústica de Figueres, Sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.