estrenes

Converses que es tornen cançons dolces amb Jofre Bardagí

El cantant estrena l'audiovisual que acompanya "Que la nit no s'acabi"

| 18/12/2019 a les 13:30h

Jofre Bardagí
Jofre Bardagí | Arxiu de l'artista
Jofre Bardagí va publicar el tercer disc en solitari la primavera passada. Hamburg (Música Global, 2019) és un compendi de 10 cançons inèdites amb un caràcter més madur i íntim que tot el que havia fet fins ara. "Sempre dic que són com sessions de psicoanalista que m’estalvio", admetia el cantant en una entrevista amb motiu de la sortida de l'àlbum. Actualment, el músic begurenc viu un moment d'autèntica vivacitat musical, ja que compagina la presentació d'Hamburg amb la banda de Glaucs, que enguany celebrarà el 25è aniversari aquest 2020, i paral·lelament també ha estat dirigint la musicació de La Plaça del Diamant i fent classes de cant.

Tot això no és motiu per a Bardagí per no dedicar temps a llaurar la seva creativitat i convertir-la en noves cançons i audiovisuals com el que s'estrena avui a través d'Enderrock.cat. El videoclip de "Que la nit no s'acabi" neix d'una idea del mateix autor i de Tito Barladés, qui també s'ha encarregat de la realització del clip. 


El segon senzill d'Hamburg fa palesa la sinceritat i tendresa que l'artista encomana en aquest darrer treball, a partir d'una història senzilla que apel·la tothom a qui hagi viscut les papallones a l'estómac al principi d'un vincle afectiu amb algú. Però ho fa amb la sensibilitat que l'identifica: "Jo tinc pànic al silenci i als teus ulls, i a fer d'aquest un nou error", recita el músic. 





 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, glaucs, hamburg, jofre bardagí, estrenes, que la nit no s'acabi

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.