estrenes

Ju revisita les «Cendres» d'un desamor

Estrenem un nou videoclip de la cantautora de Gurb, en què revisita "Cendres", una cançó del seu primer àlbum

| 20/01/2020 a les 15:00h

Ju
Ju | Michal Novak
La cantautora de Gurb Ju revisita "Cendres", una de les cançons més crues del seu primer àlbum, El món es mou (Sonic Studios), 2016, que estrenem avui en la vessant audiovisual. La vocalista torna a aquesta cançó d'una manera més sentida, nua i intimista.

Per a aquest propòsit ha escollit el format trio, l'habitual dels seus concerts acústics, acompanyada de Rai Bonvehí al teclat i de Ricard Puigdomènech (Loquillo y Los Trogloditas) a la guitarra i els cors. Pel que fa al videoclip, que emula una actuació en directe, ha escollit un lluminós espai de creació a la Garriga (La Filanda) que, revestit de blanc, atorga un to hivernal a l'ambient, i posa èmfasi en la metàfora del "mar gelat" que l'artista canta al llarg del tema.


"Volia expressar el significat transformador i intermitent del moviment, entre la incomoditat de la mort d'una relació i el naixement d'un descobriment alliberador", explica la música. Ju mostra aquesta relació que acaba de manera dolorosa, i en la lletra, poètica i punyent, hi ha també una crítica a l'amor romàntic. Algunes relacions, diu, són una mena d'idili, com va ser la dels seus avis, però moltes, en canvi, "fan patir, fan por, fan mal, frustren i deceben".
Especial: Videoclips
Arxivat a: Enderrock, videoclip, estrenes, Ju

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.