Actualitat

Relat fitxen per RGB Suports

Els finalistes del Sona9 i guanyadors del Premi Cases de la Música publicaran disc a finals de febrer

| 09/01/2020 a les 14:00h

Relat
Relat | Carles Rodríguez
Relat han superat un any molt intens i comencen un 2020 amb força novetats. El grup de Tortellà publicarà el primer disc amb RGB Suports el proper 21 de febrer. Contratemps (RGB Suports, 2020) ha estat produït i gravat a La Panchita Records amb Chalart58. Es tracta d'un treball que va més enllà del reggae i el dub, els estils predominants en les seves composicions, ja que els combinen amb músiques urbanes com el hip-hop o el dancehall, cuidant molt el missatge de les seves cançons. 

D’altra banda, el grup també formarà part de 7Sis Produccions, empresa de management amb una escuderia d’artistes formada, entre d’altres, per Miquel del RoigCesk FreixasObesesEbri Knight i President Xai. La primera cita amb el directe els portarà a França i Holanda, on participaran a l’Eurosonic, un dels festivals més importants d’Europa. 

Amb tan sols dos anys de vida, Relat han estat finalistes del Sona9, Premi Cases de la Música, guanyadors dels premis populars de La Cançó de Salitja i l’Inèdit de Llambriles, i han realitzat concerts al Mercat de Música Viva de Vic, La Mercè i a sales com la Platea de Girona, la Cabra de Vic o El Torín d’Olot.
 
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, rgb, sona9, relat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.