concerts

El carnaval se celebra a La Mirona de la mà del festival Ítaca

El cicle programa els concerts de Mafalda i Ebri Knight pel dia 15 de febrer a Salt

| 04/02/2020 a les 10:00h

Mafalda
Mafalda | Guillem Garay
El festival Ítaca engega motors amb una cita que combina caretes i música en directe. Sí, es tracta del Carnestoltes. Per celebrar-lo, el cicle empordanès se suma a la sala de Salt per una nova edició del carnaval a La Mirona. La cita tindrà lloc el pròxim dissabte 15 de febrer i comptarà amb les actuacions de la banda valenciana Mafalda i l'argentonina Ebri Knight.

Els concerts d'ambdòs grups obriran la celebració a les deu de la nit, donant el tret de sortida a una festa que es preveu que duri més de set hores i que acabarà amenitzada pels punxadiscos DJ Hochi i l'aclamat DJ Sendo.

A part de la festa del carnaval, l'Ítaca prepara també la gran cita per exel·lència, Sant Joan a l'Estartit, on es podrà gaudir també del concert d'Els Amics de les Arts, que l'organització de festival acaba de fer públic. El trio, doncs, s'afegeix a grups que ja havien estat confirmats com la banda de rap del Maresme Lágrimas de Sangre, els ritmes llatins de La Sra. Tomasa i Itaca Band, Joan Garriga i El Mariatxi Elèctric o Balkan Paradise Orchestra.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, concerts, concert, Itaca, La Mirona, festival Itaca, Mafalda, Ebri Knigt, carnaval, festival

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.