festivals

El festival Vida tanca el cartell de la setena edició

La cita de Vilanova i la Geltrú incorpora noms com Meritxell Neddermann, Ljubliana & The Seawolf o Tarta Relena

Què en sabem dels festivals d'estiu del 2020?

| 11/02/2020 a les 12:30h

Vida Festival
Vida Festival | Ray Molinari
Un dels festivals més bucòlics de l'escena musical catalana, el Vida, acaba de tancar el cartell de la setena edició. Entre les noves confirmacions, hi ha una aposta per la programació d'artistes nacionals com Meritxell Neddermann, Ljubliana & The Seawolf, Mareta Bufona, Paula Valls, Tarta Relena, Cor Blanc, Jordi Serradell o Zulu Zulu, i d'internacionals tals com Baxter Dury o Nils Frahm. El festival, com és habitual, se celebrarà enmig d'un entorn idílic a Vilanova i la Geltrú del 2 al 4 de juliol.

Aquests nous noms se sumen als grups ja confirmats a l'escenari de Vilanova, entre els quals hi destaquen bandes nacionals com ManelNúria Graham, Enric Montefusco, Ferran PalauLadilla Rusa, Mazoni, Marina Herlop i Òscar Garrobé (Ljubliana and the Seawolf) Myōboku, The New Raemon amb la il·lustradora Paula Bonet, Mourn, a més de la cordobesa María José Llergo. Pel que fa a grups estrangers, el festival també comptarà amb bandes de la talla dels escocesos Belle & Sebastian, la texana Black Pumas, la també estatunidenca Angel Olsen o el grup de Melbourne Cut Copy, entre d'altres.

El Vida Club, que viurà enguany la quarta edició, és l'espai de ball del cicle, i el festival assegura que per aquesta edició prendrà més protagonisme amb una programació encara més ballable. Els noms dels artistes que hi actuaran, per això, no es revelaran fins al proper mes de març i, de nou, comptarà amb músics provinents d'arreu de l'Estat i amb d'altres d'internacionals.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Vida, Festival Vida, festival, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.