actualitat

Jordi Fàbregas s'acomiada del CAT

Ho farà coincidint amb la cloenda del 33 Tradicionàrius

| 04/03/2020 a les 13:15h

Jordi Fàbregas
Jordi Fàbregas | Juan Miguel Morales
Jordi Fàbregas deixarà de ser el director del Centre Artesà Tradicionàrius aquest mes d'abril, coincidint amb la cloenda de la 33 edició del festival Tradicionàrius i un Congrés Nacional de Música d'Arrel que, al mateix CAT, reflexionarà sobre el futur del folk i la música d'arrel del país.

Tot i que Jordi Fàbregas explicarà la seva retirada a la cloenda del Tradicionàrius, el proper divendres 3 d'abril, ha enviat una nota a amics i col·laboradors en què explica la seva decisió: "Ja fa un cert temps que hi donava voltes i ara ha arribat el moment de deixar la meva activitat com a President de l'Associació Cultural TRAM [l'entitat que impulsa les activitats del CAT i l'Escola Folk del Pirineu, entre altres] i Director del C.A.T. Centre Artesà Tradicionàrius per prendre la meva jubilació".

"Han sigut una pila d'anys plens d'il·lusió, d'activitats, de projectes... i de dedicar-hi totes les hores del dia i més de les que disposava", continua la nota. "Per mi ha estat un plaer treballar, lluitar i col·laborar amb tots vosaltres. L'activitat i la programació del nostre C.A.T. segueix amb més força que mai i amb la bona perspectiva del Congrés Nacional de Música d'Arrel, el cap de setmana del 17, 18 i 19 d'abril, convocat pel col·lectiu de musics La Xeixa, que serà un bon moment per analitzar l'estat del nostre sector cultural i engegar futures propostes".

Jordi Fàbregas és un dels fundadors del festival Tradicionàrius, que des del 1988 s'ha mantingut com un referent del folk i la música d'arrel als Països Catalans, i que des del 1993 gestiona també el Centre Artesà de la Vila de Gràcia, des d'on es programen i generen projectes al voltant del folk i la cultura popular al llarg de tot l'any.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Jordi Fàbregas, CAT, actualitat

COMENTARIS

Honor i glòria a Jordi Fàbregas

Pep Fornés, 05/03/2020 a les 15:20

Jordi Fàbregas és i serà un patrimoni viu dels Països Catalans. Honor i glòria a una persona imprescindible.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.