coronavirus

Dàmaris Gelabert incendia la xarxa amb el seu directe

Més de 100.000 usuaris es van connectar durant la transmissió

| 20/03/2020 a les 15:00h

Dàmaris Gelabert des de casa
Dàmaris Gelabert des de casa

Més de 100.000 usuaris es van connectar al directe que Dàmaris Gelabert ha ofert aquesta setmana. D'aquests, 30.000 van seguir el concert en el moment més àlgid. Són unes xifres que han sorprès fins i tot la cantant, que posa en relleu que el nombre d'espectadors ha de ser forçosament molt més alt perquè la majoria dels connectats eren famílies, amb dos, tres o quatre components. Per tant, estima que l'audiència real s'hauria de multiplicar per dos o per tres.


El concert encara està penjat a internet i ja ha superat amb escreix les 150.000 visualitzacions. Es tracta sens dubte del concert més multitudinari que hagi fet mai Dàmaris Gelabert, que ho ha atribuït a la constància al llarg de molts anys. "Hem fet molta feina a les escoles i les cançons estan molt arrelades al món educatiu. Hi ha molts pares que han conegut aquest repertori i s'han adonat del valor que té. Són cançons que ajuden molt. Ens va semblar bona idea oferir un concert en directe aprofitant que tothom és a casa i necessiten coses per fer amb els nens". 

A diferència d'altres concerts similars, el de Dàmaris Gelabert sí que va tenir una mínima realització: "estem confinats a casa i vam fer servir tres mòbils de càmares i hi va haver una petita realització". L'èxit va ser tan gran que músics i públic s'han tornat a citar per a un nou concert la setmana que ve. "De moment la idea és fer un concert cada dimecres a les sis de la tarda". 

Especial: Coronavirus
Arxivat a: Enderrock, Dàmaris Gelabert, coronavirus

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.