ACTUALITAT

Estrella Damm premiarà la millor cançó en confinament

#UnaEstrellaaCasa és una iniciativa d'Estrella Damm per donar visibilitat al talent emergent

Hi ha temps per presentar cançons fins el proper 5 d'abril

Caldrà penjar les cançons via Instagram

| 27/03/2020 a les 14:30h

Imatge il·lustrativa
Estrella Damm, a través del seu recentment estrenat compte d’Instagram @AgendaEstrellaDammCat, llança el concurs de talent musical #UnaEstrellaACasa, pel que cantautors i bandes emergents de l’escena catalana podran optar a gravar el seu disc en un estudi professional, i a actuar en concert a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.
  
Des d’avui 27 de març i fins el proper diumenge 5 d’abril, els cantautors i les bandes emergents del panorama català que hi vulguin participar, només hauran de gravar-se des de les seves cases cantant un tema propi en qualsevol idioma, i penjar-ho a Instagram amb el hashtag #UnaEstrellaACasa i etiquetant l’@AgendaEstrellaDammCat. Els requisits i la mecànica del concurs la podeu consultar aquí.
 
Els seguidors d’Estrella Damm ajudaran a seleccionar els finalistes a un jurat professional format per experts del món de la cultura i de la música, entre els que figuren Ferran Amado,  coordinador del concurs Sona 9 i periodista d’Enderrock; Albert Puig, director i presentador del programa de radio Delicatessen a iCat i director de la productora musical i oficina de management No Sonores; Jordi Planagumà, director de la Fundació Cases de la Música de les Comarques Gironines; Adrià Salas, cantant de La Pegatina; la cantautora Suu, i Carmen Zapata, Presidenta de Mujeres de la Industria de la Música (MIM), gerent de l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) i directora artística de Curtcircuit.
 
Aquests últims seran els encarregats de decidir qui s’alçarà amb la victòria i podrà gravar el seu disc en un estudi professional, a més de tenir l’oportunitat d’actuar en concert a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona. La deliberació del jurat d’#UnaEstrellaACasa es donarà a conèixer a partir del dilluns 20 d’abril a través del compte d’Instagram de l’@AgendaEstrellaDammCat.

Podeu veure la informació en aquest enllaç
Especial: Coronavirus
Arxivat a: Enderrock, concerts, coronavirus, Estrella Damm

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.