estrenes

Nico Roig es pregunta «I què»

El cantautor descobreix el segon avançament de 'Yo siempre sueño que sí', que apareix després de gairebé quatre anys de silenci

| 02/04/2020 a les 10:00h

Nico Roig
Nico Roig | Irene Moray
Nico Roig factura el quart llarg d'estudi sota el nom Yo siempre sueño que sí (U98, 2020), un disc bilingüe i binaural. La primera característica li escau perquè combina el castellà i el català, com ja havia fet en altres treballs com ara en el darrer Vol. 71 (Autoeditat, 2016). La segona en canvi, és la primera vegada que la pot utilitzar, i és que l'artista ha optat per una tècnica de gravació en 3D, amb un micròfon que capta els sons en 360 graus, com si d'una oïda humana es tractés i, per tant, com si es tingués el músic cantant-te a cau d'orella. Tot i que, per ara, només es percep amb auriculars. Avui estrenem en exclusiva una cançó que el cantautor anticipa a la sortida d'aquest disc, que veurà la llum definitivament demà divendres 3 d'abril. 

"I què" és una cançó que es pregunta reiteradament "i què si" passessin diverses situacions hipotètiques, en una veu que procura que tot deixi de tenir tanta importància, reduint-ho a la mateixa pregunta i restant-li context. I és que, en aquesta cançó, l'artista intenta veure-ho tot des d'un altre jo que ens fa reflexionar sobre si realment és transcendental allò que pensàvem que ho era tant. Un tema que sens dubte aquests dies guanya significat i que apareix en una sonoritat pròpia, delicada i optimista de la mà de Nico Roig.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, estrena, nico roig

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.