estrenes

Nuc es perd per retrobar-se a «Allò que volíem fer»

Estrenem en exclusiva el primer senzill del proper àlbum dels valencians

| 20/05/2020 a les 14:00h

Nuc
Nuc | Arxiu del grup
El grup valencià Nuc presenta el segon àlbum, Tridimensional (MMM Music, 2020), que es publicarà el proper 5 de juny. Un treball format per deu cançons relacionades amb diferents moments i etapes de la vida. Avui escoltem en primícia a Enderrock.cat el primer senzill del disc en format videoclip, "Allò que volíem fer".


Amb aquest treball la banda s'apropa al mestissatge, combinant pop, rock i electrònica, amb un resultat heterogeni. El grup format per Deo Pellicer, Josep Pineda, Michel Soriano i Jesús Verdú, proposa fer un viatge per diverses experiències de la vida, amb un to esperançador i optimista. I el tema que presentem, "Allò que volíem fer", també representa un petit viatge per si mateix. La cançó tracta d'una persona que busca la llibertat i vol fugir de la societat moderna. El protagonista del videoclip i de la cançó s'allibera d'allò que el retén, tira la corbata i les sabates i es perd al desert per retrobar-se, escapant de la societat hiperconnectada.

Per al videoclip, Nuc ha treballat amb el mag Rubén Aparisi com a protagonista del clip, i amb la productora Fermenta Films, i han enregistrat la peça a Egipte sota la direcció de Salva Ferrando i amb la col·laboració d'Alberto Mollà. El resultat és un audiovisual que recull la llibertat que proposa "Allò que volíem fer" i deixa enrere la civilització.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, final, nuc, tridimensional, videoclip, actualitat, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.