estrenes

La Ludwig Band demana un segon per descansar

Estrenem en primícia «Dona'm un segon per descansar», el senzill d'avançament del nou disc 'Al límit de la tonalitat'

| 29/05/2020 a les 13:30h

La Ludwig Band
La Ludwig Band | Camille Andreys i Maria Tarruella
La Ludwig Band presenta el primer LP, Al límit de la tonalitat (The Indian Runners, 2020), el proper divendres 5 de juny. Aquest treball arriba dos anys després de l'EP debut La Ludwig Band: el segon millor grup d'Espolla (autoeditat, 2018). I avui estrenem en exclusiva el senzill d'avançament de la nova referència, "Dona'm un segon per descansar".



El senzill que estrenem es presenta com una cançó calmada i narrativa. Hi expliquen una història de desamor d'un protagonista que ha "pujat les muntanyes i burlat les feres", però s'ha enamorat "d'aquella que no em vol ni veure". Al més pur estil dylanià, aquest tema té una sonoritat folk acústica i una veu que arrossega les paraules i allarga les melodies com fa el cantautor de Minnesota.

Al límit de la tonalitat (The Indian Runners, 2020) és un disc que es mou entre el folk i un pop rock més clàssic, amb influències d'artistes internacionals, com el mateix Bob Dylan, i del rock català de músics com Pau Riba, Sisa o Pi de la Serra. A més, en els cors han comptat amb la col·laboració de Marta Torrella i Helena Ros, que amb les seves veus aporten més profunditat sonora als temes. Tant l'avançament de "Dona'm un segon per descansar" com el primer LP dels espollencs La Ludwig Band constitueixen una reafirmació del seu estil i sonoritat i un pas endavant en la seva trajectòria com a grup.
 

Portada del senzill Foto: Margot Humbert

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, dona'm un segon per descansar, la ludwig band, al límit de la tonalitat, estrenes

COMENTARIS

Tots els segons per descansar

Carmeta de la Cuineta, 29/05/2020 a les 18:58

Adhoc per dies com avui, quan la tempesta ha esclatat i tot ha esdevingut gris.
Bon courage, bisous

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.