estrenes

Baobab només ho feia pels diners

Estrenem el nou clip de la banda emergent barcelonina, «For the Money»

| 01/06/2020 a les 14:00h

Baobab
Baobab | Helena Hosta
Guanyadors del concurs musical Pedrera 3.8 -un programa de formació i acompanyament professionalitzador a joves artistes de l'àrea sud de Barcelona-, arriba Baobab, un grup novell barceloní. Creat l'any 2019, la formació ja ha publicat un EP -The big sleep (autoeditat, 2019)- i prepara el llarga durada de debut que, malgrat que veurà la llum el 2021, ja en destapa el primer bocí. Aquesta primera referència arriba en forma de videoclip, realitzat per la fotògrafa i guionista Helena Hosta, i el presentem avui en exclusiva.


Amb un marcat estil indie, que beu també d'influències de jazz, bossanova o folk, Baobab presenta el senzill "For the money", un relat cru que es remunta a la creació del grup. Amb una naturalitat i una veritat pràcticament inaudites per tractar un tema així, la cançó parla d'un moment de depressió que va patir el cantant i guitarrista del grup, Xavi Martín.

"La meva àvia va morir a l'abril i em vaig deprimir un mes. Oh, això em va canviar", comença la lletra, cantada en anglès. Amb tot plegat, i mentre treballava en un shitty job ("feina de merda"), només pels diners ("for the money"), Martín va deixar la banda en què havia tocat des dels 14 anys i va emprendre un nou camí que el portaria fins a Baobab, de la mà d'Òscar Acón (bateria), Jordi Rissech (baixista) i Maria Amor (teclista).
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, videoclip, Baobab, Pedrera 3.8, actualitat, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.