estrenes

Uënsdei es talla els cabells per reivindicar la cura

Estrenem el senzill d'avançament del nou disc de la formació, "Em tallo els cabells"

Esclat de l'escena musical de les Terres de Ponent

| 08/06/2020 a les 14:00h

Uënsdei
Uënsdei
El grup Uënsdei, que fins fa uns anys va ser Wednesday Lips, és a punt de publicar l'àlbum debut, Mudança (La catenària, 2020). Amb aquest primer treball, la formació s'ha fet un lloc al disc recopilatori de música de les Terres de Ponent, Estrats: Sons de Ponent 2 (AutoEditarte, 2020), amb el tema "L'univers". Avui estrenem en exclusiva a Enderrock.cat un nou avançament del treball debut, "Em tallo els cabells", que arriba acompanyat d'un videoclip.


"Em tallo els cabells" és una cançó de pop protesta: amb una base acústica, les veus canten a la calma, a fugir de la immediatesa i aturar-nos a escoltar, però també criden a la lluita, a ser més i més forts. A través de lletres combatives i poètiques que reivindiquen l'amor i la necessitat de tenir cura dels altres i "cuinar-nos a foc lent", Uënsdei ofereix en aquest senzill una mostra de la seva sensibilitat i consciència.

Per una altra banda, imatges i escenes quotidianes acompanyen la cançó en el videoclip, que ha estat gravat durant el període de confinament. Tot plegat, "Em tallo els cabells" és un petit tast del que podrem escoltar a l'elapé debut de la banda, Mudança, un àlbum íntim i guerrer format per tretze temes de pop protesta.
 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, mudança, estrena, estrenes, em tallo els cabells, uënsdei, videoclip

COMENTARIS

Enderrock

RMG58, 08/06/2020 a les 15:44

Simplement Genial

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.