actualitat

Gertrudis es mulla per l'esclerosi múltiple

La formació de La Garriga ha estat l'encarregada de posar banda sonora a la campanya solidària d'enguany amb la cançó «T'he imaginat tant»

| 07/07/2020 a les 12:00h

Gertrudis
Gertrudis | Clip 'T'he imaginat tant'
Gertrudis ha publicat avui el videoclip de la cançó remix "T'he imaginat tant", que compta amb la col·laboració del músic Vic Mirallas. La cançó s'ha enregistrat com a banda sonora de la campanya anual solidària "Mulla't 2020", organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple de Catalunya.


"T'he imaginat tant" es publica per primera vegada al darrer treball de Gertrudis, No em dona la gana (Promo Arts Music, 2019). Ara amb forma de remix amb la veu del jove cantant Vic Mirallas i un nou audiovisual dirigit per Dani Freixas. A més, la versió especial del tema té un component electrònic que la reconverteix i trasllada a un medi encara més festiu. Així, la banda es mulla per donar a conèixer la campanya i animar la gent a col·laborar a la causa que agrupa més de 9.000 persones arreu del territori català. 

Mulla't
La iniciativa de la Fundació Esclerosi Múltiple de Catalunya s'organitza des de fa 27 anys amb la finalitat de recaptar fons tant per fer front a les atencions que mereixen les persones recentment diagnosticades, com per a la recerca que permeti alentir l'avenç de la malaltia a les persones afectades. En aquests anys són diversos els grups que han posat veu a la campanya, com per exemple, Macedònia amb "Mulla't".
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Actualitat, Vic Mirallas, La Garriga, t'he imaginat tant, esclerosi múltiple, Gertrudis

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.