estrena

Passar pàgina amb Bastards

Estrenem el primer avançament del nou disc de la banda vallesana, «Torno a començar»

| 16/07/2020 a les 12:30h

Bastards
Bastards | Arxiu del grup
Amb moltes experiències de tota mena a les esquenes, però totes tenyides pel punk rock que abanderen, Bastards prepara el primer treball d'estudi: Arrels, Lluita i Punk Rock (Tropical Riot Music, 2020). Un disc que, com bé anuncia el nom, és un compendi de lletres crítiques, reivindicació de les arrels de la joventut i del Vallès i, sobretot, molt de punk rock. Avui n'estrenem el primer avançament, "Torno a començar".


El títol de la nova cançó del grup vallesà ja preveu per on aniran els trets. "Torno a començar" és la narració d'un d'aquells moments de la vida quan la millor opció que se't presenta és reinventar-se i començar de zero. Conceptes tan usats com 'seguir endavant' després d'una mala època o 'passar pàgina', prenen un aire restaurat passats pel filtre de Bastards

El senzill es presenta acompanyat d'un clip gravat i dirigit per Albert Perdices, en una simbiosi d'imatges dels anys 70, quan el punk començava a agafar força, i imatges actuals de les ciutats de Terrassa i Barcelona. Bastards s'aferra a l'energia d'aquells anys per tornar a començar; l'empenta definitiva que ha portat la banda a forjar un nou disc de 10 talls que veuran la llum el proper 4 de setembre, editats per un segell nascut del festival de punk rock i cervesa artesana d'Ullastrell, Tropical Riot. 


 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Bastards, estrenes, torno a començar, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.