estrenes

Irene Ferioli canta a l'«Agost» que se'ns escola entre els dits

Estrenem el nou clip de l'artista, avançament de l'àlbum debut 'Manifest de tendresa'

| 31/07/2020 a les 14:30h

Irene Ferioli
Irene Ferioli | Guiomar González
Encara no ha començat l'agost, però l'Irene Ferioli ja tem que s'acabi. Ferioli fa anys que canta amunt i avall, i ha col·laborat amb músics com Guillem Roma, Alessio Arena i Giancarlo Arena en diverses ocasions. Fins ara però, no havia publicat cap disc amb repertori propi. Avui descobrim una primera pista del debut de la música, Manifest de tendresa (autoeditat, 2020), que veurà la llum en els propers mesos. Estrenem en prímicia el clip "Agost".


"Agost" fa cançó aquell sentiment de melangia anticipada, de "quan estem vivint amb molta intensitat alguna cosa que sabem que està destinada a acabar", explica la mateixa artista. I ho narra amb una lletra que exemplifica el sentiment amb aquella sensació que l'estiu ja acaba just quan comença. "L'estiu va morint, com mor l'amor", canta Ferioli.

"Vaig començar a escriure "Agost" fa quatre anys amb aquesta sensació de final d'estiu", relata la música la gènesis del tema, "es va quedar en un calaix fins que, a l'agost de l'any següent, se'm va barrejar amb un desamor que em va ajudar a acabar-la". I a través de l'amor es plasma també aquest sentiment en el videoclip. L'audivosiual, guionitzat per la mateixa Ferioli i dirigit i muntat per Guillem Roma, recorre la finita relació d'amor entre una dona i una sirena. Una relació que se sap ja abocada al fracàs, que es gaudeix mentre dura, però sabent que acabarà. I una vegada arribat el moment final, no es pot fer més que deixar anar.

Sylvia Parejo i Marta Ossó, dirigides per Ramon Villegas, interpreten aquesta història d'amor impossible a l'audiovisual. "He tingut molta sort de treballar amb un equip de professionals increïbles, que han superat totes les expectatives que tenia", explica la música. De manera semblant s'ha sentit amb l'equip amb qui està enregistrant el disc de debut, en Toni Pagès i en Bart Barenghi, a l'estudi de Pagès, la Fusteria. En relació a l'àlbum, Ferioli ens avança que tracta "d'anar cap a dins amb valentia, d'abraçar la malenconia i les emocions considerades negatives, i d'entendre aquesta vulnerabilitat no com a una debilitat, sinó com a part d'un procés d'aprenentatge i creixement".
 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Irene Ferioli, videoclip, estrena, agost

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.