Sona9

La intensitat vigorosa de Golíat

Des de Granollers, Golíat és un dels 18 classificats del Sona9 2020

El Sona9 ja ha escollit els 18 grups classificats

| 11/08/2020 a les 12:30h

Golíat
Golíat | Julià Sesé
Enguany han estat 139 els artistes d'arreu dels Països Catalans que s'han presentat al concurs Sona9. El passat mes de juny, el jurat del certamen va seleccionar els 18 grups i solistes que formaran part d'aquesta 20a edició. I durant l'agost descobrirem, una per una, les propostes de la nova fornada musical elegides pel concurs organitzat per Enderrock, Catalunya Ràdio - iCat, TV3 i la Generalitat de Catalunya, amb el patrocini d'Estrella Damm. Avui coneixem a Golíat.

Golíat arriba des de Granollers apostant pel post-rock. Llibertat creativa i descàrregues elèctriques. Es defineixen com un grup de rock dur i melòdic, però també esverat. Els agrada la intensitat i la dinàmica musical, i al mateix temps voltar per camins sonors poc transitats. Van començar a duet, però des del 2016 són un trio. Han actuat per Europa com a exponents de l’underground català per presentar dos discos i l’EP Quimeres (autoeditat, 2019).


A nivell de sonoritat, beuen de la part dura dels bascos Berri Txarrak o els nord-americans Baroness, i per a la part indie i rock experimental dels italians Verdena o els noruecs Motorpsycho. Com a referent català citen els banyolins Kitsch. La banda la formen Marçal S. Rubal (veu i guitarra), Marçal Itarte (baix i teclats) i David C. Güell (bateria i teclats).



 
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Sona9, Golíat

COMENTARIS

Boníssims

Cocolin, 03/09/2020 a les 20:48

M’han encantat

Lidia

Anònim, 03/09/2020 a les 21:48

Voto a Goliat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.