actualitat

Maria del Mar Bonet o Tricicle, entre els guardonats amb el Premi Nacional de Cultura

El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts ha anunciat avui el premi a la cantant i compositora mallorquina

Entre els guardonats d'aquest any també hi ha el projecte musical Xamfrà, el Centre d'Art i Natura de Farrera (CAN) i Carla Simón

Maria del Mar Bonet i Borja Penalba, un duet per la posteritat

| 05/10/2020 a les 13:00h

Maria del Mar Bonet
Maria del Mar Bonet | Ray Molinari
Maria del Mar Bonet o Tricicle han estat reconeguts amb el Premi Nacional de Cultura d'enguany, atorgat pel Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA). Aquest 2020 també ha estat guardonat el projecte musical Xamfrà, a més de la residència artística Centre d'Art i Natura de Farrera (CAN) i la directora i guionista de cinema Carla Simón (Estiu 1993). L'acte de lliurament dels premis tindrà lloc a la Capella del MACBA el diumenge 29 de novembre, just un dia després de la celebració dels 25 anys del museu. 

El jurat reconeix així Maria del Mar Bonet com un dels grans referents de la cultura catalana al món: "rebrà la màxima distinció cultural del país pel conjunt de la seva obra artística, amb més de cinquanta anys de trajectòria, en què ha excel·lit com a cantant i ha exercit com a ambaixadora de la música popular mediterrània en tota la seva diversitat", explica el CoNCA. Per la seva banda, el Centre de Música i Escena del Raval Xamfrà ha estat guardonat pel seu compromís comunitari, que ha estat "punt de trobada durant més de cinquanta anys per a milers d’infants i famílies als barris del Raval, Sant Antoni i el Poble-sec".
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Maria del Mar Bonet, Premi Nacional de Cultura, Xamfrà

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.