Concurs sons

La final del Concurs Sons es retransmetrà en directe en streaming

Es farà a través de les plataformes de la Fira Mediterrània, el CAT i el Grup Enderrock

La final del Concurs Sons es farà el 10 d’octubre al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia

| 09/10/2020 a les 17:30h

Cat Klezmer Trio, Laura Esparza i Carlos Esteban i Tecum Terra
Cat Klezmer Trio, Laura Esparza i Carlos Esteban i Tecum Terra
Aquest dissabte 10 d'octubre arriba la final de la XIII edició del Concurs Sons amb les actuacions de Cat Klezmer Trio, Tecum Terra i Laura Esparza amb Carlos Esteban. En el marc de la Fira Mediterrània de Manresa, es farà a partir de les 19.30 h al Centre Artesà Tradicionàrius i es retransmetrà en streaming.

La situació d'emergència sanitària provocada per la pandèmia ha fet impossible que la final del Concurs Sons se celebrés, com s'havia fet fins ara, a la Fira Mediterrània de Manresa. Toca reinventar-se. De manera que, amb la complicitat de la Fira Mediterrània, que segueix acollint el concurs de música d'arrel com a part de la seva programació, enguany la final es farà per primer cop al Centre Artestà Tradicionàrius de Gràcia, que participa també com a organitzador del concurs des que es va crear. La final serà amb públic (amb entrada gratuïta, però aforament controlat i limitat als protocols sanitaris).

I hi haurà encara una altra novetat important, i és que es podrà seguir la retransmissió de la final en streaming a través de les plataformes de les tres entitats que l'organitzen: la Fira Mediterrània, el Centre Artesà Tradicionàrius i el Grup Enderrock.

A la final d'aquesta edició hi actuaran els grups Cat Klezmer Trio, Laura Esparza i Carlos Esteban i Tecum Terra. La cantant mallorquina Clara Fiol, que també s’havia classificat per a la final, ha renunciat a participar-hi per motius interns del grup.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, laura esparza i carlos esteban, Cat Klezmer Trio, Centre Artesà Tradicionàrius, Concurs Sons 2020, Fira Mediterrania de Manresa, Fira Mediterrània 2020, Concurs Sons, CAT, Tecum Terra

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.