ESTRENES

Les lluites i els dubtes interns dels Graut

La formació presenta «Llarg febrer», un tema que parla sobre les incerteses del futur

| 21/10/2020 a les 11:30h

Graut
Graut | Arxiu de l'artista
Febrer és el mes més curt de l'any, el mes de la disbauxa i la rauxa, el mes dels carnestoltes i l'alegria desfermada. Tot plegat, una realitat que contrasta i esdevé antítesi de la plasmada al nou senzill del quintet musical Graut: "Llarg febrer".


En aquest nou tema, el grup ens presenta una cançó crua i íntima amb un missatge clar: abocar-nos a la recerca d'una glopada d'aire fresc just en aquell moment en què ja no pots més. "Llarg febrer" presenta i sublima així una lluita per combatre les pors i els dubtes, alhora que reflecteix les incerteses del futur i les inseguretats que això ens genera. Tot sota una harmonia delicada i un pop rock de columna vertebral.

Aquestes intencions musicals i conceptuals venen acompanyades d'un videoclip proper, íntim i que emfatitza el missatge a transmetre. Tot creat i ideat per l'artista Erin Bassa. "Llarg febrer" formarà part del tercer disc de la formació, Enmig del fum (Microscopi, 2020), onze històries que ens apropen al retrobament amb un mateix. Un treball produït, mesclat i masteritzat a Sidistudios de Mataró per Freddy Solves Michel Solves.


 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, graut, enderrock, estrenes, llarg febrer, videoclip

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.