videoclips

La vacuna la té Pepet i Marieta

La formació acaba de presentar un clip amb la col·laboració del duet maratoní The Tyets

| 20/11/2020 a les 16:30h

Josep Bordes i Maria Cruz al clip 'La vacuna'
Josep Bordes i Maria Cruz al clip 'La vacuna'
L’amor és ​l’arma més poderosa del planeta, o això diuen els romàntics. "De sobte encara em pren aquell vent o l’amor i rodolem per terra entre abraços i besos", escrivia l'enyorat Vicent Andrés Estellés. D'amor, d'alegria i de somriures, Pepet i Marieta en saben i ho reconverteixen en els millors components per aconseguir la vacuna tan anhelada. 


Les dosis són equilibrades: un reggaeton enganxós amb un joc romàntico-sexual a la lletra; la producció musical de Genís Trani, i la col·laboració dels maresmencs The Tyets. Si ens endinsem en el laboratori de la formació, descobrim que la idea de parlar sobre la vacuna va ser en realitat de la vocalita del grup, Maria Cruz, però va ser Josep Bordes qui va compondre el reggaeton. "«La vacuna» se’m va ocórrer dormint. Amb la por d’oblidar-ne la melodia, vaig anar al meu despatx per a escriure’n la lletra. La meua dona i la meua filla dormien i per no despertar-les, vaig posar una celleta a l'onzè trast de la guitarra per fer menys soroll. Així va néixer l’arpegi dolcet que sona durant tota la cançó", explica Bordes.

Col·laborar en temps de crisi
La banda sabia del duet maresmenc per alguns dels seus hits, com "Hamaking" i "Ronaldinho", però encara no es coneixien i, de fet, no es van veure fins el rodatge del clip. "Vam contactar-los per DM a l’insta i durant tot el procés creatiu la nostra comunicació es va donar sempre per whatsapp", reconeix Bordes. El duet va enregistrar-se des de casa, fent gala d'un veritable Do it Yourself: "van gravar les seves veus posant el micro sota una dessuadora per apaivagar la reverberació de la sala. D’aquesta manera, demostraven una vegada més, que la necessitat aguditza l’enginy i que, avui dia, no calen grans mitjans per a fer gran obres."

Un audiovisual accidentat
"La vacuna" ve acompanyada d'un videoclip que despren vitalitat, a través d'un conjunt de paisatges idíl·lics del territori català. Èric Artigas i l’Arnau Berbel en són els cap pensants. A tall d'anècdota, Bordes comenta que "durant el rodatge es van presentar dos policies. Malgrat complir totes les normes sanitàries vigents, es van alarmar perquè damunt dels cotxes hi havia llaunes de cervesa i pensaven que estàvem de 'botellón'. Finalment, ens van deixar seguir, quan els vam convèncer que les llaunes formaven part de l’atrezzo". 

Aquest senzill és el primer avançament del proper disc de la banda i també de l'espectacle a quatre mans, que Pepet i Marieta han ideat a causa de les noves restriccions sanitàries. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Actualitat, The Tyets, Pepet i Marieta, videoclip, La vacuna

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.