actualitat

La fira de Sant Narcís al desembre

L'Auditori de Girona acollirà els concerts reprogramats del passat Sant Narcís del 6 al 18 de desembre

Les actuacions prenen un caràcter benèfic amb un cost de 3€ que aniran destinats a una campanya de suport econòmic al món cultural

| 02/12/2020 a les 12:00h

El Petit de Cal Eril
El Petit de Cal Eril | Michal Novak
Enguany la festivitat tradicional gironina de Sant Narcís, habitualment celebrada el 29 d'octubre, es va veure afectada per les mesures sanitàries del moment, de manera que no es va poder dur a terme cap de les programacions culturals previstes, entre les quals, els concerts. Finalment, l'Ajuntament de Girona ha informat de la reprogramació, que tindrà lloc des d'aquest diumenge 6 de desembre fins al divendres 18, a l'Auditori de Girona.

Es tracta d'una onzena d'actuacions musicals que, segons informaven fa uns dies Quim Ayats (regidor de Cultura de Girona) i Natxo Morera de la Vall (programador de música moderna de l'Auditori), finalment tindran un cost solidari de 3 euros per actuació, que aniran destinats a una campanya de suport econòmic al món cultural impulsada pel mateix ajuntament. Els tiquets ja es poden adquirir a través del portal web de Girona Cultura. 

Els concerts començaran el proper diumenge 6 de desembre al migdia, amb la dolça actuació d'Orelles de Xocolata (12h) i al vespre, els concerts de La Moderna Big Band i Rambalaya (a partir de les 19h). L’endemà, dilluns 7 de desembre, serà el torn de Landry El Rumbero (12h) i després, d'El Petit de Cal Eril i Chaqueta de chándal (19h). El dimarts 8 de desembre pujaran a l'escenari de l'Auditori els Reggae per Xics (12h) i Les Anxovetes i David Mauricio (19h). Finalment, el divendres 18 de desembre, Ana Tijoux i els valencians Ciudad Jara clouran, a partir de les 19h, la reprogramació de Sant Narcís.


 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sant Narcís, Girona, Ajuntament de Girona, desembre, covid-19, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.