actualitat

La teràpia musical i col·lectiva de Buhos

​El grup de Calafell prepara un nou espectacle en directe, amb el suport d’Albert Pla, pensat perquè el públic en pugui gaudir mentre ha d’estar-se assegut per seguretat

Buhos: «Vivim en una incoherència constant»

| 02/12/2020 a les 13:00h

Buhos
Buhos | Michal Novak
La comandita entre Buhos i Albert Pla ha conreat una amistat i una simbiosi artística que s’ha mantingut des de la seva primera col·laboració a la cançó “El vaso”, inclosa a l’àlbum que els va catapultar a la fama, Natura salvatge (Música Global, 2014). Per aquest motiu, a l’hora de plantejar el nou espectacle de directe, Guillem Solé ja tenia clar a quina porta volia anar a trucar. I dit i fet, va presentar-se a casa de Pla, on va passar tres dies per muntar el nou xou.

I és que el grup ha decidit preparar un nou format de concert adaptat a les circumstàncies, tenint en compte que els espectadors, segurament, estaran asseguts. “No volem que el públic estigui inquiet obligat a no poder-se aixecar per ballar”, admet Solé, que assegura que "sortir ara mateix a fer el mateix concert que fèiem quan la gent podia fer pogos, castells, saltar i tirar carretilles, no té sentit. Tampoc farem un acústic, perquè no ho som d’acústics, però hem volgut pensat un espectacle que la gent pugui gaudir tot i les circumstàncies". Per aquesta raó han ideat un nou directe en què, a més de tocar les cançons del seu repertori, inclouran una sessió de ‘teràpia’, perquè com afirma sense embuts el cantant calafellenc: “Estem tots a la merda”.


A través de les xarxes, la banda ho ha explicat així: "Per morir de riure, i no de pena, esperant que la situació millori, hem preparat una giroteràpia que és un viatge col·lectiu a la felicitat. Sàtira, crítica, humor i diagnòstic del moment actual amb les cançons de sempre i les de l’últim disc".

I la gira és a punt d'arrencar (en poc més de dues setmanes). Així la primera parada serà a L'Espluga del Francolí aquest 19 de desembre i després de Nadal, retornaran actuant a casa, El Vendrell (16/01), i a prop d'una vintena de llocs més del territori dels Països Catalans, fins al maig -si tot va bé-: de Tortosa a Manresa, passant per Vic o Granollers, Olot o fins i tot Manacor, a més de Girona i Barcelona.
 
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Buhos, Albert Pla, Teràpia col·lectiva, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.