actualitat

El realitzador Ernest Desumbila, Blaumut i Eloi Vila són els convidats de 'Clipping'

Avui a les 13:10h, TV3 emet el setè capítol del programa musical 'Clipping', amb una àmplia selecció de clips de qualitat que mostren l’actualitat de la creació musical i audiovisual

| 05/12/2020 a les 12:30h

Xavi de la Iglesia (Blaumut) a 'Clipping'
Xavi de la Iglesia (Blaumut) a 'Clipping'
Avui, a les 13:10 h, TV3 emet el setè capítol del programa musical Clipping, dins la programació matinal de dissabte de suport a la cultura, amb la música com a protagonista. El realitzador audiovisual Ernest Desumbila, el grup Blaumut i el periodista Eloi Vila seran tres dels protagonistes del programa, que presenta una àmplia selecció de clips de qualitat que mostren l’actualitat de la creació musical i audiovisual.
 
A la secció “Fabricant de clips”, avui el realitzador audiovisual barceloní Ernest Desumbila parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Sia, Citizens!, Kids of the Apocalypse i Snails & Botnek. L’espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista el grup Blaumut, que presentarà “Ara, aquí, present”, il·lustrat pel cantant Xavi de la Iglesia durant el confinament.
 
El periodista de TV3 Eloi Vila, conductor del programa “Al cotxe!”, és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: “Clint Eastwood”, del setè disc de la formació mallorquina Antònia Font.
 
En aquest setè capítol, a més, es podran veure els clips “Havia de passar”, de la banda d’Alzira La Fúmiga amb la col·laboració del grup de trap maresmenc The Tyets, i “Mans de fang”, de l’últim llibre-disc de VerdCel, el projecte del bandautor alcoià Alfons Olmo. A més, hi sortiran produccions de Pirat’s Sound Sistema, Gessamí Boada i Miquel Abras, entre d’altres.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Ernest Desumbila, Blaumut, Eloi Vila, clipping

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.