actualitat

Pau Berga, Anna Andreu i Elisenda Carod són els convidats a 'Clipping'

Avui a les 12:35h, TV3 emet el sisè capítol del programa musical 'Clipping', amb una àmplia selecció de clips de qualitat que mostren l’actualitat de la creació musical i audiovisual

| 28/11/2020 a les 12:02h

Anna Andreu a 'Clipping'
Anna Andreu a 'Clipping'
Avui dissabte, el programa musical Clipping emetrà el sisè capítol, a les 12.35, a TV3, dins la programació matinal de dissabte de suport a la cultura, amb la música com a protagonista. El realitzador audiovisual Pau Berga, la cantautora Anna Andreu i la periodista Elisenda Carod seran tres dels protagonistes del programa, que presenta una àmplia selecció de clips de qualitat que mostren l’actualitat de la creació musical i audiovisual.

A la secció “Fabricant de clips”, aquest dissabte el realitzador audiovisual de Benissanó Pau Berga parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Smoking Souls, Sopa de Cabra i Zoo. L’espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista la cantautora de Sant Quirze Anna Andreu, que presentarà “El calvari”, del seu debut en solitari amb “Els mals costums”.

La periodista de TV3 i Catalunya Ràdio Elisenda Carod és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: “Kitt y los coches del pasado”, del duet electropop Ladilla Rusa, amb Joan Colomo & Los Ganglios. A “La nevera”, el programa recuperarà el clip “La reina de les neus”, del guitarrista i productor Raül Fernández 'Refree'.

En aquest sisè capítol, es podran veure també els clips “El joc”, del tercer disc del cantautor barceloní Pol Fuentes, i “Mil hiverns”, de l’últim treball de la banda de Constantí Els Pets. A més, hi sortiran produccions de Feliu Ventura, Fito Luri i Gertrudis, entre d’altres.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Elisenda Carod, Anna Andreu, Pau Berga, TV3, Clipping, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.