estrenes

La primavera mai viscuda de Paunezz

El jove cantautor igualadí és a punt de publicar 'EP#1', i avui en descobrim un dels temes i el seu videoclip

El Remei de Ca La Fresca passa a la final del vot popular del Sona9

| 13/01/2021 a les 10:00h

Paunezz al clip «Prop del foc»
Paunezz al clip «Prop del foc»
Sovint atribuïm a la tristesa una connotació negativa. Un estat del qual s'ha de sortir com abans millor. Paunezz, però, canta a la tristesa des de l'acceptació, en un primer EP que gira entorn a la solitud, la nostàlgia, la salut mental o la quotidianitat més corrent. Des d'Igualada, el jove músic Carles Pauné, concursant del Sona9 2020, compila un quintet de cançons compostes durant el confinament sota el títol EP#1 (Microscopi, 2021). En descobrim un dels temes: "Prop del foc". 


Pràcticament un any després que es declarés l'estat d'alarma arreu del territori i comencés un confinament intermitent que ens canviaria les vides, Paunezz descobreix una de les cançons que aquesta època convulsa li ha inspirat. "Prop del foc" parla de records, de la primavera que mai vam viure, del foc intern que enyora i de tots els somnis que ja no seran. Ho fa amb paraules senzilles, la veu trencada i una melodia sensible amb un punt electrònic, que deixarà pas a la propera cançó, quan vindrà l'"Estiu blau". 

El clip que vesteix aquest avançament d'EP#1 de Paunezz ha estat dirigit per Roger Mitjans, amb la col·laboració de Marçal Gené a la interpretació. "Prop del foc", així com la resta de cançons de l'EP, han comptat amb la producció de Jan Ayuga. A més d'aquest nou projecte en solitari, l'autor també forma part de la banda musical de pop festiu JoKB, amb qui ha sumat més de cinc anys d'experiència als escenaris. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, videoclip, Paunezz, prop del foc, estrena, Sona9, jokb

COMENTARIS

wunderbar !

Anònim, 13/01/2021 a les 17:37

que guaposs

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.