Estrenes

«Les gens toxiques» es queden fora de la festa

Presentem en primícia la darrera entrega de Kovitch, avançament nou EP 'Flâneur'

Kovitch: «Passar-s'ho bé no pot ser patrimoni d'uns pocs privilegiats»

| 20/01/2021 a les 11:00h

Kovitch al videolcip «Les gens toxiques»
Kovitch al videolcip «Les gens toxiques»
Després de deixar-nos descobrir temes com "Ma danse", el vallesà Kovitch fa el darrer avançament del seu EP Flâneur (autoeditat, 2021), que es publicarà pròximament en format físic. Es tracta de "Les gens toxiques", un senzill inspirat en l'"A Kele N Ta" de MHD, un dels pares de l'afro trap. El raper del Vallès, però, innova amb una temàtica pròpia i una instrumental coproduïda per UnderResistanz i BloomShine.


Sense desmarcar-se de les inquietuds que transmet a les anteriors cançons, de transcendència social, l'ex-Home Llúdriga Kovitch ens parla d'allò que es pot fer per continuar endavant. Lluitant pel que es vol, quan qui t'envolta perjudica o interfereix en el teu creixement amb comportaments tàctics o interessats. "Les gens toxiques" apel·la a la necessitat de conèixer-se i acceptar-se un mateix. Instiga, com avança el seu títol, a apartar de la senda totes aquelles persones que traven o impedeixen el propi esdevenir. 

El passejant francès
El poeta Charles Baudelaire descrivia, a Le peintre de la vie moderne, com el perfecte 'flâneur' “troba casa seva al cor de la multitud, entre el flux i el reflux del moviment, enmig d'allò que és fugitiu i d'allò que és infinit”. Kovitch en pren l'essència per esdevenir, en aquest nou EP, el subjecte autoconscient i alumne de tot el que l'envolta, activament passiu, que forma part i observa un món més gran que ell, mantenint-se al marge d'allò que l'intoxica.  


 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclips, Kovitch, Flâneur, Les gens toxiques, Rap, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.