Actualitat

El Sona9 d'iCat dedica el programa a artistes com Lavanda o Aina Palmer

​L'espai radiofònic repassarà els darrers llançaments i les novetats del trap underground

El programa s'emet cada diumenge a les 10 de la nit

Porto Bello presenta 'La llei universal' al Sona9 d'iCat

| 24/01/2021 a les 14:00h

Yung Rajola
Yung Rajola | Pau Griera
La setmana acaba, és diumenge i tornem a tenir una bona dosi musical amb el programa del Sona9 d'iCat. Un espai radiofònic conduït per Lluís Gendrau, que continua descobrint les noves fornades de grups novells, tot repassant les novetats discogràfiques més destacades i, avui, també, un balanç del llegat que deixa l'escena urbana catalana aquest 2020. 

La nova entrega comptarà amb Dani Poveda, exintegrant de Gentle Music Man, ara sota el nom de Lavanda, i amb l'artista, youtuber i filòloga Aina Palmer. Presentaran, respectivament, els seus projectes; Llinatge del desig (Vida Records, 2021), amb un estil pop sintètic, i Fallanca (autoeditat, 2021), que engloba gèneres com el postfolk o el popA més, descobrim els nous referents del trap català underground amb Cooba i Joe Pops, el nou disc de Yung Rajola fent trap des de Lleida i el comiat de Valtònyc amb “Descansi en Pau”.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, iCat, Aina Palmer, Dani Poveda, Lavanda, Yung Rajola, Sona9, Enderrock, Catalunya Ràdio, Sona9 d'iCat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.