Sona9

El Sona9 d'iCat dedica un programa als millors discos de dones del 2020

L'espai radiofònic recull els 25 millors discos amb veus femenines de l'any

El programa s'emet cada diumenge a les 10 de la nit

| 10/01/2021 a les 14:00h

Sílvia Pérez Cruz
Sílvia Pérez Cruz | Alex Rademakers
La setmana acaba, és diumenge i tornem a tenir una bona dosi musical amb el programa del Sona9 d'iCat. Un espai radiofònic conduït per Lluís Gendrau, que continua descobrint les noves fornades de grups novells, tot repassant les novetats discogràfiques més destacades i, avui, també, un balanç del llegat que deixa l'escena urbana catalana aquest 2020. 

Nova entrega dedicada als 25 millors discos en català de l’any 2020. Avui, posant el focus en aquells nous treballs amb veus femenines. Tot i que en els anteriors reculls, ja s’hi ha inclòs una representacoó paritària, aquesta vegada el programa se centra exclusivament a repassar 25 discos i 25 cançons amb noms de dones de capçalera com Sílvia Pérez Cruz i el seu “Estimat”, Anna Andreu amb “Torrent sanguini”, Gemma Humet amb “Ales al vent” o Maria Rodés amb “Les bruixes tornen”, al costat de descobertes com Maria Jaume, Marala, Laura Esparza, Lil Russia o Ann.

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Gemma Humet, Anna Andreu, Sílvia Pérez Cruz, Sona9 d'iCat, sona9, Catalunyà Ràdio, Lluís Gendrau, iCat, Maria Rodés

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.