Estrenes

La introspecció de Galgo Lento a «130 metres»

Estrenem el clip d'avançament del nou àlbum del terrassenc

| 28/01/2021 a les 13:30h

Galgo Lento
Galgo Lento | Malena de Juan
El terrassenc Martí Galan Velasco s'amaga sota Galgo Lento, l'àlter ego amb què l'artista ens presenta, avui, “130 metres”. Després de descobrir algunes píndoles de la seva sonoritat, ara prepara el seu àlbum debut, editat per Luup Records, que es publicarà el proper 12 de març i del qual n'avancem aquest nou videoclip.


A “130 metres”, el cantautor expressa un crit ofegat i parla al “Martí que s’intenta amagar o surt quan no vols que surti”. Galgo pretén reflectir els “típics problemes que pot tenir un xaval de classe mitjana catalana, que no són problemes que semblin molt durs, però et poden acabar calant”, explica l'artista. Amb un to despreocupat, el músic pren distància de si mateix i procura, en última instància, empatitzar i servir de companyia o punt de suport a aquelles persones que se senten com ell. 

Amb referents com El Petit de Cal ErilFerran Palau o Marialluïsa, Galan crea el seu propi estil, que combina rap o trap amb lo-fi i pop metafísic, entre d'altres. Galgo expandeix, en aquest nou àlbum que és a punt de sortir, un singular univers creatiu, des de la seva habitació, parlant sobre diverses inquietuds, que sent seves però també de la seva generació. Fa referències a l'amor o la linealitat del temps, que inclou un present incertament habitat, sustentat entre el que ja no hi és i el que encara no existeix. 



 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Galgo Lento, estrenes, estrena, Enderrock, enderrock

COMENTARIS

desde Madrid

LTA, 28/01/2021 a les 16:03

Brutal! Queremos más de esto!

Galan

Victor Flaquer, 28/01/2021 a les 20:31

Aixo pot ser bo

Galgo Lento 130 metres

Anònim, 28/01/2021 a les 22:59

Boniiissim. Veu melodica, tot encaixa. Es molt bo. Bona feina

Per dormir

Popelet, 09/02/2021 a les 22:58

Per fer venir la som esta força be.

Una pasada

Pelu, 07/11/2021 a les 18:56

Desde Granada. Enhorabuena. Ni da sueño (popelet), ni pollas, es una maravilla de música. Ya quisieran los primeros discos de algunxs tener tan buen gusto. Anem endavant, Martí!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.