Actualitat

El Sona9 d'iCat dedica la nova entrega a artistes com Lildami o Mabel Flores

L'espai radiofònic repassarà les darreres estrenes de folk, rap o dance hall, entre d'altres

El programa s'emet cada diumenge a les 10 de la nit

El Sona9 d'iCat dedica el programa a artistes com Lavanda o Aina Palmer

| 31/01/2021 a les 14:00h

Lildami, Sr. Chen i Emotional G.
Lildami, Sr. Chen i Emotional G. | Pau Griera
La setmana acaba, és diumenge i tornem a tenir una bona dosi musical amb el programa del Sona9 d'iCat. Un espai radiofònic conduït per Lluís Gendrau, que continua descobrint les noves fornades de grups novells, tot repassant les novetats discogràfiques més destacades i, avui, també, un balanç del llegat que deixa l'escena urbana catalana aquest 2020. 

L'entrega d'avui presentarà Viatge en espiral (Halley Records, 2021), el nou treball del raper Lildami, que s'acompanyarà de Sr.Chen i Emotional G per parlar dels seus temes més destacats. També comptarà amb Mabel Flores, que presentarà el seu darrer disc Meraki (Kasba Music, 2021) i Eduard Costa (L’Últim Indi), que introduirà els paratges naturals d'Arrapat a mi (Guspira Records/ Clipper's Sounds, 2021). A més, es descobrirà com sona la música urbana de les valencianes Maluks i les noves cançons de Rosalia & Billie Eilish, Extraño Weys, Galgo Lento i Maio.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Catalunya Ràdio, iCat, Sona9 d'iCat, Enderrock, enderrock, Sona9, Lildami, Mabel Flores, L'Últim Indi, Emotional G, Sr. Chen, Maluks, Rosalia, Extraño Weys, Billie Eilish, Galgo Lento, Maio

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.