Estrenes

Ambauka pot amb tot

Estrenem el videoclip de la seva última cançó «Podem amb tot», tema principal de la pel·lícula ideada per la mateixa banda 'Ambauka i el fantasma Bububú'

Els grups de música infantil s'organitzen davant la crisi

| 01/02/2021 a les 12:00h

Ambauka durant el rodatge del seu darrer film
Ambauka durant el rodatge del seu darrer film | Arxiu
La banda de música familiar Ambauka, que enguany compleix 13 anys d'existència, ens presenta el seu últim videoclip, "Podem amb Tot". La cançó, a més, també és el senzill i tema principal del film Ambauka i el fantasma Bububú (2020), coproduït per la fundació Roda i que compta amb guió i banda sonora escrits pel mateix grup.


"Podem amb Tot", tal com la mateixa banda ens explica, és "un cant al treball en equip i a l’alegria per superar tots els obstacles en un moment tan complicat com el que vivim". Dins el film, alhora, el tema representa el moment culminant de tot l'arc argumental, ja que ens relata totes les aventures que el grup (també protagonistes del film) ha viscut amb el fantasma Bububú, i posa en valor l'amistat i la perseverança per aconseguir les coses.

Però la cançó no fa únicament referència a la pel·lícula, sinó també a diverses cançons del seu treball anterior, De cap per avall (Microscopi, 2019). D'aquesta forma, la banda de Molins de Rei aconsegueix, a través de "Podem amb Tot", unir les seves dues darreres idees artístiques: el seu darrer àlbum d'estudi i el seu llargmetratge recent.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclips, banda sonora, música familiar, estrenes, Ambauka, Podem amb tot

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.