Actualitat

Ferran Palau i Miquel Abras, protagonistes de l'Enderrock Sona de febrer

La cita serà dijous 11 de febrer a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

Enderrock Sona amb Blaumut, Últim Cavall i Maria Jacobs a l'Antiga Fàbrica Damm de Barcelona

El cel de Ferran Palau s'estén a la revista de febrer

| 08/02/2021 a les 17:30h

Enderrock sona de febrer
Enderrock sona de febrer
L'any passat, per aquestes mateixes dates, fèiem el darrer Enderrock Sona amb plena normalitat abans que esclatés la pandèmia. Aquesta setmana, malgrat que amb l'aforament reduït, en fem un de nou. El proper dijous 11 de febrer, Miquel Abras i Ferran Palau ens acompanyaran al segon Enderrock Sona de l'any per parlar-nos dels seus darrers treballs. El showcase -que també es podrà seguir en streaming- començarà a les 19h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona) i servirà per presentar el número 313 de la revista Enderrock que té com a portada el cel de Ferran Palau

A les 18:45h s'obriran les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i a les 19:00h començarà l'Enderrock Sona amb l'actuació de Miquel Abras, que ens permetrà endinsar-nos al seu La felicitat també plora (U98 Music, 2021). Després de la seva actuació, pujarà a l'escenari Ferran Palau, per presentar el nou treball Parc (Hidden Track Records, 2021). 

Com ho puc seguir?
Per poder garantir les mesures de seguretat davant la covid-19, aquesta vegada només podran assistir-hi 30 persones. Les entrades ja estan esgotades, però podràs seguir tota la cita en directe a través d'Enderrock.cat.

IMPORTANT:
Els menors de 16 anys no podran accedir a l'espai on se celebraran els concerts sense l'acompanyament d'una persona major d'edat. Caldrà que duguin aquesta autorització signada.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, enderrock sona, ferran palau, revista, actualitat, enderrock, miquel abras

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.