Estrenes

Golíat retorna ple d'energia

Estrenem «Inlliurable», el primer avançament del proper àlbum de la banda

Golíat passa directament a la final popular del Sona9

| 05/02/2021 a les 13:30h

Golíat
Golíat

 
El trio granollerí de post-rock i mètal Golíat, que també va participar en la darrera edició del concurs de bandes emergents Sona9, arriba amb un nou videoclip, "Inlliurable". Aquest nou tema, ple de força i energia, és el primer avançament del nou àlbum d'estudi, titulat III (autoeditat, 2021), que volen costejar a través d'una campanya de microfinançament a Verkami. Te'l presentem en primícia:


Amb "Inlliurable", els granollerins ens porten el seu estil propi, que tant es pot classificar dins del post-rock, el mètal o el rock alternatiu, amb veus ben enèrgiques, i riffs i solos de guitarra potents i carregats de distorsió. La cançó consolida la seva evolució estilística amb una producció més directa que la mostrada en el darrer treball Quimeres (autoeditat, 2019), amb el qual van accedir al Sona9.

"Inlliurable" pretén parlar sobre els rols de privilegi que hi ha a la nostra societat i la consciència d'aquells que els ostenten i d'aquells que no. És a dir, d'aquells que tenen el poder i aquells que sovint són oprimits. Per a la banda, hi ha una necessitat de parlar al voltant d'aquests rols, ja que consideren que condicionen tots els aspectes i decisions que prenem al llarg de la nostra vida. El videoclip que acompanya el tema es construeix amb un fals directe enregistrat a l'Atlàntida Estudios, a Barcelona, en el que la banda actua i interpreta el tema.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, III, Rock alternatiu, Estrenes, Golíat, Metal, Post-rock

COMENTARIS

Amor per aquest trio

Juls, 05/02/2021 a les 16:20

El meu termòmetre per classificar la música de Golíat és veure quants cops se'm posa la pell de gallina durant un directe. Molt sort nanus!!

Pur r n r

marcel coro, 27/03/2021 a les 15:11

Una d les bandes d rock més en forma d aquest país. Gran tema.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.