Estrenes

Sentim els àngels amb «Berlín», la nova proposta de Tremp

Avancem en primícia el nou senzill del grup de Gata de Gorgos que servirà per presentar el seu darrer EP, 'Herois sense nom'

| 09/02/2021 a les 10:45h

Tremp
Tremp | Alberto Manzanares
“Berlín” és el senzill amb què avancem en exclusiva el retorn de Tremp que, des de Gata de Gorgos, proposen fer un viatge de sis estacions en forma de cançó. Fa un mes van començar a cimentar el camí cap al proper EP previst pel març, Herois sense nom (Primavera d’Hivern, 2021). I ho van fer en col·laboració de la pedreguera Sandra Monfort (Marala) amb "Roses de paper". El disc, enregistrat ja el desembre de 2019, serà el tercer de la banda formada per Paco Sirerol, Alex Feliu, Jaume Mulet i Josep Valverde. Pel seu retorn, després de tres anys sense fer públiques noves melodies, Tremp compta amb Mark Dasousa a la producció i María García Martínez a la realització del nou videoclip. 


Amb aquest nou senzill la banda ens transporta a una època fosca en què la capital de l'Alemanya federal encara estava dividida pel mur que, segons entonen els versos, “és el mostrari de les cicatrius”. Sota aquest símbol s'aplega tot un ventall d'emocions, filades a través d'una melodia curada i un videoclip que accentua la sensació de viatge a través del temps, però també dels sentiments.

A l'audiovisual, Tremp ens situa al cel sobre Berlín -en referència a la pel·lícula homònima de 1987 del cineasta Wim Wenders-, i els nostres ulls esdevenen el focus d'on raja la pluja. L'escena inicial s'acompanya de la veu del cantant sentenciant que “ens quedarem ací; fora pareix que ploga una hermètica tristesa”. Amb tot, una tonada d'amor i lluita, que fa aixecar els peus de terra per mirar, en blanc i negre, una realitat present i passada.
 

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Tremp, Herois sense nom, Berlin

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.