Estrena

Maruja Limón i Txarango brinden un cant vital i reivindicatiu

Les barcelonines versionen un dels temes més destacats del seu darrer treball en un format 'live session'

Muyayo Rif i Maruja Limón canten a la bona vida

| 18/02/2021 a les 11:30h

Maruja Limón
Maruja Limón
Les Maruja Limón estrenen avui una nova versió de "Vinc amb tu", un dels senzills del seu darrer àlbum, Ante mí (Kasba, 2019). Amb la col·laboració de Txarango, el quintet barceloní revisita la cançó amb un gir estilístic, però amb la mateixa essència reivindicativa, concretada en aquesta ocasió en la salut mental.



Aquesta nova versió, plena d'energia, ens permet gaudir del tema des d'un estil molt més proper a les músiques llatines, i deixa en un segon pla les arrels flamenques de la versió original. Aquesta transició estilística es deu en bona part a la secció de vent metall, així com als instruments de percussió, com les congues i les timbales, que tenen un rol protagonista al llarg de tota la cançó. De fet, fins i tot, en un moment del tema, la secció de vents fa una clara al·lusió a la melodia inicial de "Músic de carrer" dels mateixos Txarango, en una clara connexió entre les músiques de totes dues bandes.

"Vinc amb tu" posa de manifest la necessitat i la importància de visibilitzar la salut mental, així com a les persones amb diferents capacitats, amb la intenció de poder teixir ponts de solidaritat i posar fi així als prejudicis i barreres que encara envolten a aquest col·lectiu. Amb la vitalitat d'aquesta nova versió, tots dos grups conviden a compartir i reivindicar aquest missatge de suport social, en aquests moments tan difícils per molts dels col·lectius estigmatitzats.



Les barcelonines estrenen aquesta versió enregistrada a El tercero Estudio de la mà del productor Carlos Manzanares. De fet, aquesta no és l'única versió que han fet d'aquest format, ja que en aquests darrers mesos, la banda ja ha estat estrenant algunes versions en live session amb col·laboració amb diferents artistes del panorama musical català.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Maruja Limón, Versió, Vinc amb tu, Txarango

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.