Estrenes

Pol Bordas encara la por al canvi des d'un cant optimista

Estrenem en primícia el seu nou senzill, ​«Terceravegada»

Pol Bordas s'emporta el premi Cases de la Música

| 04/03/2021 a les 10:30h

Pol Bordas
Pol Bordas
El guanyador del Premi Cases de la Música del concurs Sona9 2020, Pol Bordas, descobrirà aviat el seu debut. Avui estrenem una de les melodies que el conformaran, acompanyada d'un videoclip: "Terceravegada". Amb la col·laboració de Quimo, el raper gironí, brinda una nova dosi de versos, rimes i bases carregades de força i sentiments contraposats.


"Terceravegada" posa sobre la taula les pors, les fragilitats i les inseguretats amb què tants es poden sentir identificats. A través de la por al canvi, Pol Bordas construeix un relat melancòlic i nostàlgic, alhora que aspira a transmetre un fil d'esperança i optimisme per sortir-se'n i tirar endavant. Els alegres puntejos de la guitarra i les enèrgiques melodies de les tornades conviden a afrontar tots els problemes que la lletra exposa des d'una perspectiva optimista amb la qual superar totes aquestes pors i inquietuds. Segons el mateix Bordas, "les melodies es contradiuen amb el missatge de la cançó, buscant un punt intermig entre el que s'entén del projecte a primeres i el que realment pretén explicar". Pel que fa la producció, el tema ha estat mesclat per Jan Aygua i masteritzat per Oscar Latorre.

El videoclip del tema, dirigit per Yan Visuals, mostra tant en Pol Bordas com en Quimo cantant el tema. Alhora, també s'hi intercalen flashbacks amb que es recorden experiències amoroses passades amb una mateixa noia, encarnada per Ona Vinyes. A més, l'audiovisual ha comptat també amb la col·laboració de Júlia Aleu, com a ajudant de càmera, i d'Alex Guasch, a càrrec de les llums.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Pol Bordas, actualitat

COMENTARIS

III Begada

Anònim, 05/03/2021 a les 23:39

Lletra molt actual i fantastic ritma

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.