Festivals

El festival Cruïlla descobreix cinc noves actuacions

La Casa Azul, Delafé, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, Muerdo i Natos & Waor s'afegeixen el cartell de l'edició d'enguany

El cicle se celebrarà els dies 8, 9 i 10 de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona

Arriba el primer concert multitudinari després del confinament

| 11/03/2021 a les 12:15h

Imatge il·lustrativa
Xavier Mercadé
El festival Cruïlla ha anunciat avui cinc nous noms del cartell: La Casa AzulDelaféJoan Garriga i el Mariatxi Galàctic, Muerdo i Natos & Waor. Les cinc noves incorporacions s'afegeixen a un cartell que es completa amb artistes com Manel, Sopa de CabraGertrudisKase.O Lágrimas de SangreOf Monsters and MenIseo & DodoSoundSopa de Cabra, Novedades CarminhaRayden, o Dorian. Tots ells es podran escoltar en directe del 8 al 10 de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona. Altres artistes, però, com el raper Residente i els neozelandesos Fat Freddy's Drop, no podran assistir-hi com estava previst, ja que han hagut de cancel·lar les seves gires internacionals previstes per aquest estiu.

En un comunicat, l'organització del Cruïlla s'ha mostrat confiada que el cicle es pugui celebrar, posant com a garant la feina feta durant aquest darrer any: des de la celebració del Cruïlla XXS aquest passat estiu de 2020, fins al concert multitudinari de Love Of Lesbian que promouen, juntament amb altres grans festivals, pel proper 27 de març. 

Així mateix, el cicle assegura que el rigor i la seguretat primaran en tota l'organització i celebració de l'esdeveniment, amb la intenció de crear, conjuntament amb experts i autoritats, una bombolla sanitària que “permetrà oferir un festival de música en les mateixes condicions, o molt similars, a les que gaudíem abans de la covid-19”.
 

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Muerdo, Festival Cruïlla, Delafé, la casa azul, Natos & Waor, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, Festivals, festival, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.