Actualitat

​Núria Feliu es recupera

La cantant de Sants va patir un ictus cerebral

La família agraeix totes les mostres d'afecte i solidaritat rebudes

| 15/03/2021 a les 17:55h

Núria Feliu
Núria Feliu | Juan Miguel Morales
La família de la Núria Feliu ha fet públic, a través de l’Associació d’Artistes o Intèrprets i Executants (AIE), un comunicat en què explica que la cantant de Sants fa unes setmanes va patir un ictus cerebral. Actualment es troba en procés de recuperació a casa seva. La família també vol agrair totes les mostres d'afecte i solidaritat rebudes en aquests moments.

Núria Feliu és una de les pioneres de la Cançó en català i s’ha mantingut als escenaris al llarg de mig segle. Va ser la primera veu en català del jazz, va incorporar Tete Montoliu a la Nova Cançó, va versionar Joan Manuel Serrat abans que ningú altre, va cantar les bandes sonores dels films més populars, va recuperar els cuplets, va traduir boleros clàssics, va jugar amb country i electrònica ha cantat repertori tradicional o ha prestat atenció a l’obra de diferents poetes. Sempre ha apostat per artistes actuals i fins i tot ha col·laborat amb DJ Phil Musical i Guillamino. La seva popularitat ha fet que fins i tot tingui una geganta dedicada –i estimada– a Sants.

Ara fa un any va ser guardonada amb el Premi Enderrock d'Honor i va recollir el premi a la gala que va tenir lloc a Girona el 5 de març de 2020.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, núria feliu

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.