estrenes

Suzanna canta a la dualitat de la vida

Estrenem en primícia el nou videoclip de l'artista de L'Hospitalet

| 17/03/2021 a les 14:30h

Suzanna
Suzanna
Suzanna ens brinda una nova cançó en forma d'homenatge al seu pare. "Special Sparkle" ens parla de la pèrdua sobtada d'un membre de la família i com superar-la. Amb una amalgama d'elements còmics, i no tan còmics, demostra que la vida pot ser meravellosa i cruel a parts iguals. L'estrenem, acompanyada d'un videoclip, en primícia.


Amb aquesta cançó, Suzanna reflexiona sobre l'absència, des de les pròpies vivències, i sobre com afrontar-la. Alhora, amb "Special Sparkle", l'artista també vol encoratjar tothom que s'hagi trobat en una situació similar. "No ho puc amagar, cada dia ets present. Tanco els ulls i escolto cadascun dels teus consells. Jo no t'oblido, tu no m'oblidis, la teva llum és qui m'empeny", canta Suzanna.

La lletra de la cançó, cantada a ritmes de reggae, combina tant el català com l'anglès. A més, el tema disposa d'una secció de vents de Don Cosmic que el dota de cert to festiu, en clar constrast amb la dura temàtica que tracta. I és que és precisament aquesta combinació entre festivitat i tristesa, que Suzanna relaciona amb la mateixa experiència de viure, la que vol transmetre.

A "Special Sparkle" hi col·laboren també Òscar Fuente Raya en la idea original del riddim, Gerard Salvia en la mescla, la mateixa Suzanna en la producció i Xavi Lek en la masterització. El clip ha estat enregistrat i editat per l'artista a casa seva.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Chalart58, Suzanna, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.