Estrenes

Novembre Elèctric escampa la «Boira»

Estrenem el nou videoclip de la banda, que formarà part del seu quart disc

| 15/04/2021 a les 12:30h

Novembre Elèctric
Novembre Elèctric | Noemí Larred
Novembre Elèctric es troba en ple procés de creació del seu quart disc, tot i que l'àlbum vol acabar de crear-lo col·laborativament amb els seus seguidors. Un dels temes que ja està del tot fet és "Boira", una cançó que, amb un llenguatge planer, retrata aquella persona que viu la vida amb els cinc sentits. N'estrenem el clip en primícia.


Yeray Calvo, ànima de Novembre Elèctric, explica com el tema tracta sobre "aquella dona que, encara que intenti disfressar allò que sent, no pot evitar viure la vida amb les emocions a flor de pell". Desbordant amor pels quatre costats, "Boira" és una oda a aquesta dona estimada que "busca un lloc en el món mentre viu amb certa esperança i fa d'aquest món, un lloc millor per viure-hi", resumeix Calvo.

Un disc de tots
Per al 2021, Novembre Elèctric prepara el que serà el quart treball d'estudi, que es presenta d'una manera especial amb una iniciativa que vol involucrar els seus seguidors des de l'inici. Per aquest disc, s'ha volgut arriscar a obrir-se en canal, a incorporar nous colors als seus temes, però també a compartir tot el procés creatiu. Així, el projecte convida els seus seguidors a recórrer al costat d'ells el viatge que suposa fer un disc en temps real.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, actualitat, Novembre Elèctric, Boira

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.