Actualitat

Love of Lesbian i El Pony Pisador, protagonistes de l'Enderrock Sona d'abril

La cita serà dilluns 19 d'abril a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

El viatge èpic de Love of Lesbian a la portada de l'Enderrock d'abril

| 14/04/2021 a les 17:00h

Love of Lesbian i El Pony Pisador
Love of Lesbian i El Pony Pisador
El proper dilluns 19 d'abril Love of Lesbian i El Pony Pisador ens acompanyaran a l'Enderrock Sona d'aquest mes per presentar-nos dels seus darrers treballs. L'acte -que també es podrà seguir en línia- començarà a les 19h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c/ Rosselló, 515, Barcelona) i servirà per presentar el número 316 de la revista Enderrock. 

A les 18:45h s'obriran les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i a les 19h començarà l'Enderrock Sona amb el showcase d'El Pony Pisador, que interpretarà en directe alguns dels temes del seu tercer treball, Jaja salu2 (Guspira Records, 2021). Tot seguit, parlarem amb Love of Lesbian, protagonistes de la portada de la revista Enderrock d'aquest mes, sobre el seu últim àlbum Viaje épico hacia la nada (Warner, 2021), que aquest divendres veu la llum. El disc, marcat per la pandèmia, és un clam contra les injustícies socials, cantat a través d'una poètica irònica i el seu pop característic.

Com ho puc seguir?
Per poder garantir les mesures de seguretat davant la covid-19, aquesta vegada només podran assistir-hi 50 persones. Les invitacions ja s'han esgotat. Si te n'has quedat sense, recorda que també podràs seguir-ho des de casa, en directe, a través d'Enderrock.cat.

IMPORTANT:
Els menors de 16 anys no podran accedir a l'espai on se celebraran els concerts sense l'acompanyament d'una persona major d'edat. Caldrà que duguin aquesta autorització signada.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, enderrock sona, El Pony Pisador, EnderrockSona, love of lesbian, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.