Actualitat

Marcel i Júlia, i Kids From Mars omplen de música l'Enderrock Sona de maig

La cita serà dilluns 10 de maig, a les 19h, a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

Marcel i Júlia: «La Terra ho sosté tot: necessitarem un lloc per brindar quan erradiquem altres problemàtiques»

| 05/05/2021 a les 18:30h

Marcel i Júlia i Kids From Mars
Marcel i Júlia i Kids From Mars
El proper dilluns 10 de maig, Marcel i Júlia i Kids From Mars ens acompanyaran a un Enderrock Sona d'aquest mes per presentar-nos dels seus darrers treballs. L'acte -que també es podrà seguir en línia- començarà a les 19h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c/ Rosselló, 515, Barcelona) i servirà per presentar els números 317 i 318 de la revista Enderrock. 

A les 18:45h s'obriran les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i a les 19:00h començarà l'Enderrock Sona amb l'actuació del duo de Blanes Kids From Mars, per mostrar les cançons del seu recentment estrenat primer llarga durada, 18 (Luup Records, 2021). Tot seguit, el duet Marcel i Júlia presentaran el seu segon àlbum, En òrbita (Halley Records, 2021), un treball amb deu noves melodies plenes d'experimentació i reflexió, i ens n'explicaran els detalls.

Com ho puc seguir?
Per poder garantir les mesures de seguretat davant la covid-19, aquesta vegada només podran assistir-hi 50 persones. Pots demanar la teva invitació a través del formulari que trobaràs al següent enllaç.

IMPORTANT:
Els menors de 16 anys no podran accedir a l'espai on se celebraran els concerts sense l'acompanyament d'una persona major d'edat. Caldrà que duguin aquesta autorització signada.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Kids From Mars, Marcel i Júlia, enderrock sona

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.