actualitat

Com sonarà el 2021? (IV)

The Sey Sisters, Guillem Roma, Mishima o Sandra Monfort entre els artistes que publicaran nous treballs aquest 2021

| 08/01/2021 a les 18:00h

Mishima
Mishima | Glòria Castellví
Sandra Monfort

La compositora, guitarrista i cantant valenciana, membre dels grups Marala i lo.ether, debutarà aquesta primavera amb el seu primer disc en solitari, Niño Reptil Ángel amb Hidden Track Records.

Fetus

El trio de punk garage retorna aquesta primavera amb un nou disc, Sota, cavall i rei, editat per Bankrobber, en què s’endinsen en la música d’arrel per versionar temes del folklorista Jaume Arnella."Després de dos discos amb temes propis, ens ha sortit això: fer un homenatge a l’últim joglar català amb un farcell de cançons i romanços de l’escuderia Arnella interpretades en clau fetal", explicava avui mateix el grup. El nou treball se suma als ja publicats L’epicentre del fangar (Bankrobber, 2017) i Terra cuita (Bankrobber, 2019).

Landry el Rumbero

En el vessant de música per a públic familiar, també ens esperen novetats aquests primers mesos del 2021. Entre elles, el nou disc del sextet Landry el Rumbero, que previst pel març i editat per RGB Suports, porta per nom Atreveix-te.

Manel Navarro

El nou disc del cantautor, Cicatriz, s’ha endarrerit quasi un any per culpa de la pandèmia. Amb moltes col·laboracions i històries personals, el podrem sentir finalment a principis de primavera de la mà de Música Global.


Pèl de Gall

Guanyador del Premi Enderrock 2020 de la Música Balear per votació popular a millor directe confinat per “Paradís (acústic des del confinament)", el grup menorquí Pèl de Gall prepara un nou disc en directe per a l’abril d’aquest any editat per RGB Suports.


Guiem Soldevila

El cantautor menorquí ha estat gravant durant el 2020 un nou disc que veurà la llum aquest any de la mà de Satélite K.



Tomàs de los Santos

Des de València arriba el tercer disc de Tomàs de los Santos. El músic va debutar el 2014 amb Borja Penalba al disc Dones i dons (Mésdemil) i des del 2016, amb la publicació de Segona mà, no n’havíem sentit res de nou.

Novembre Elèctric

La banda liderada pel valencià Yeray Calvo ja ha anunciat que retornarà aquest any amb noves cançons.

Itaca Band

El sextet ha fet públic que durant aquest any descobriran el que serà el sisè àlbum de la seva trajectòria, que ja té amb prop de deu anys de camí.

Mishima

El grup va començar l’any anunciant que durant aquest 2021 volen treure el novè disc, després de quatre anys de silenci.

Pantaleó

Pantaleó publicarà enguany el tercer disc, amb la producció de Panxi Badii. “Cinc anys més tard de l'aparició de Pantaleó als escenaris amb el Reina Victòria i tres des del nostre últim llarg L'apartament, tornem més íntims, sobris i reflexius que mai”, explica la mateixa banda.

Miquel Abras

El cantautor bisbalenc publicarà nou disc el pròxim mes de febrer amb U98 Music. L’àlbum comptarà amb col·laboracions d’artistes com Clara Gispert i ja en podem sentir algun tastet:


Joana Serrat

Ja són tres àlbums publicats, i en breu arribarà el quart. La cantautora vigatana ha anunciat nou treball discogràfic per aquesta primavera.

Pemi Rovirosa

Conegut per la seva trajectòria com a fundador, compositor i guitarrista de Lax’n’Busto, Pemi Rovirosa ha decidit provar sort en solitari i debutar en un nou projecte acompanyat de la banda Els Invictes. El disc resultant sortirà el mes de març amb RGB Suports.


Guillem Roma

El cantautor de Manlleu publicarà enguany el cinquè llarga durada. “El 2021 ve amb nova música i energia renovada amb la felicitat que ens mereixem”, va anunciar el músic a principis d’aquesta mateixa setmana.


Brighton 64

L’emblemàtica banda mod publicarà aquest gener un doble senzill i, a més, el seu cantant, Ricky Gil, prepara nou disc en solitari per aquesta primavera: Infinites rutes invisibles (Chesapik, 2021).


Quiròfan

La jove banda barcelonina, formada fa prop de dos anys entre uns amics del barri d'Horta, debuta aquest primer trimestre de l’any amb el disc Mil motius (U98 Music, 2021).


Iou3R

Entre l’electrònica i el noise es troba la banda hereva de la desapareguda (lo:muêso), que presenta aquest mes de gener nou treball: SostreterrA amb Synth Vicious i Aloud Music.


The Sey Sisters

Les polifacètiques germanes Sey comencen l’any enregistrant un nou disc que de ben segur segueix l’estela reivindicativa que les caracteritza i que veurà la llum aquesta primavera.


Da Souza

La banda mallorquina retorna enguany amb nous temes: “Ha estat un any dolent, però n'hem tret moltes coses bones. Ens veiem el 2021 amb noves cançons i fantasia”, comentava a les xarxes a mode de comiat del 2020; on a més, també deixaven caure que en el nou disc comptarà amb la participació de Tomeu Penya.

Germà Aire

Després de la dissolució de Mates Mates, Luca i Andreu continuen el seu camí, reconvertits en quartet. Enguany, publicaran un nou àlbum amb Hidden Track Records i Joan Pons (El Petit de Cal Eril) de productor.


Maria Hein

La jove felanitxera ha fitxat pel segell Hidden Track Records també i prepara un debut que portarà un pas més enllà els dos primers senzills que l’hi hem pogut sentir, “No te veig” i “Idò un cafè”.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Brighton 64, Da Souza, Maria Hein, Germà Aire, the sey sisters, Iou3R, Quiròfan, discos, 2021, novetats, música, actualitat, Sandra Monfort, Fetus, Manel Navarro, Pèl de Gall, Landry el Rumbero, guiem soldevila, Tomàs de los Santos, Novembre Elèctric, Itaca Band, Mishima, pantaleó, Valtònyc, miquel abras, pemi rovirosa, Guillem Roma

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.