Festivals

L'Acampada Jove ajorna la 25a edició i crea per enguany l'Acampada 1.0

L'organització del cicle ha presentat un nou format adaptat a la situació sanitària actual en què no hi haurà zona d'acampada

Paral·lelament, la celebració del quart de segle del festival ha estat ajornada de nou fins al 2022

Zoo, Ebri Knight, Buhos, El Diluvi i The Tyets són els primers avançaments confirmats

Quins festivals se celebren aquesta primavera i estiu?

| 20/04/2021 a les 12:00h

Zoo a l'Acampada Jove
Zoo a l'Acampada Jove | Arlet Rodríguez
L'organització de l'Acampada Jove ha presentat aquest matí les línies que seguirà el festival per a l'edició d'enguany. Rebatejat amb el nom d'Acampada 1.0, el festival se celebrarà el 16, 17 i 18 de juliol i tindrà un nou format de concerts, dels quals ja s'han confirmat noms com Zoo Ebri Knight (16 de juliol), El Diluvi (17 de juliol), o Buhos i The Tyets. Aquesta nova edició substitueix la celebració de les #25acampades, que ha tornat a ser ajornada fins al 2022, després d'haver estat prèviament suspesa l'any passat.

Enguany, i a causa de la pandèmia, no hi haurà zona d'acampada com a tal, i les actuacions es duran a terme al capvespre a la plaça de Sant Francesc de Montblanc, en taules de quatre persones o cadires individuals. Els accessos al recinte de la plaça seran controlats i esglaonats i es demanaran les dades a tots els assistents per si calgués fer un rastreig. Amb tot, l'organització garanteix que “l’Acampada Jove serà segura, i això ho tenim claríssim”. Per això mateix, tot el personal que hi participa rebrà una formació especial per evitar qualsevol mena de contagi.

Aquest dijous a les 12h sortiran les primeres 1.000 entrades, que es podran comprar a la pàgina web del festival. De moment, aquest és el nombre màxim d'entrades que el festival pot vendre, a l'espera si les mesures i restriccions permeten ampliar els aforaments. Els tiquets adquirits fins ara per a la 25a edició ja estan sent retornats de manera automàtica.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Buhos, The Tyets, El diluvi, ebri knight, Zoo, Acampada 1.0, festivals, Acampada Jove, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.