actualitat

La Marta Rius protagonitza una minisèrie avui al Canal 33

La Marta Rius estrena 'Ànima salvatge’ ambientada en un estudi d’enregistrament

| 20/04/2021 a les 19:00h

Els protagonistes d''Ànima salvatge'
Els protagonistes d''Ànima salvatge' | Arxiu U98
Aquest vespre a les 22:15h el Canal 33 estrena la temporada completa de la minisèrie còmica Ànima salvatge. La sèrie estarà formada per nou capítols, un per a cada cançó de l'àlbum homònim de La Marta Rius. “És un disc que acompanya una sèrie o una sèrie que acompanya un disc, depèn de com t’ho vulguis mirar. Cada capítol dura cinc minuts i està vinculat amb una cançó. La sèrie passa a un estudi de gravació mentre estem gravant el disc, però no és cap documental, és una sèrie de ficció", avança l'artista.


"Els protagonistes som el Fluren, el Guillem i jo, que ens interpretem a nosaltres mateixos, i la Clara Segura, que fa d'un personatge. Hi ha coses que són veritat, i altres que són de ficció, però tot el que hi diem està guionat. El joc és que no saps què és veritat i què no”, revela Rius. El guió és d’Estel Soler basat en una idea de La Marta Rius, i Clara Segura ha fet la direcció d’actors. El realitzador ha estat el també músic Guillem Roma.

Els capítols tenen una durada aproximada de 5 minuts, i cada un està relacionat d’una manera o altra amb cada una de les cançons del disc. A banda dels protagonistes, a cada capítol hi ha un convidat: Anna Roig, Bruno Oro, Marta Marco, Guillem Roma, Jordi Oriol, Marta Roma, Joan Dausà, Sidonie i Elisabet Casanovas.

Per anar fent boca, us deixem amb el primer capítol de la sèrie:

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Canal 33, Guillem Ballaz, Fluren Ferrer, La Marta Rius, Clara Segura, Marta Rius

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.