concursos

El Concurs RiV Sona! està a punt per viure la primera edició

Els participants poden inscriure-s'hi fins al dia 9 de maig

| 21/04/2021 a les 13:20h

Imatge il·lustrativa
Xavier Mercadé
El Concurs RiV Sona! va néixer l'any passat de la mà de l'associació de Riells i Viabrea, L'Impuls!, però per culpa de la crisi sanitària es va haver de suspendre. Amb les mateixes ganes, retorna enguany per celebrar-se a la fi, amb les inscripcions ja obertes fins al 9 de maig. El format del concurs patirà alguns canvis i introduirà novetats en aquesta nova edició, com per exemple l'ampliació del rang d'edat (tots els grups han de tenir, com a mínim, dos o tres membres de menys de 35 anys -ampliant 10 anys el límit, del màxim de 25 anys que es demanava l'any passat-) o el format per semifinals.

Així, el concurs constarà de tres semifinals on les nou bandes o solistes seleccionades per l'organització faran una actuació de 30 minuts, al Centre Cultural La Casa Nova de Can Plana de Riells i Viabrea. Les tres bandes guanyadores a cadascuna de les semifinals obtindran, com a premi, l'enregistrament d'un tema al Nan Mercader Estudi de Cardedeu, i competiran a la gran final del 26 de juny pel guardó Festa Major (consistent en una actuació remunerada a la festa major de Riells i Viabrea 202), atorgat només a dues bandes o solistes.

Per participar-hi, pots consultar les bases aquí, on també s'especifica que quedaran exclosos del concurs aquells grups que presentin cançons amb continguts masclistes, xenòfobs o homòfobs. Les inscripcions romandran obertes fins al 9 de maig i l'11 es faran públiques les bandes seleccionades.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Concurs RiV Sona, c, concursos

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.