Concursos

«Com el Far West no hi ha res» és la millor cançó de La Trinca segons els lectors d'Enderrock

Els votants de l'enquesta han arribat a escollir fins a més d'una trentena de cançons del trio de Canet de Mar

| 01/07/2019 a les 17:00h

La Trinca
La Trinca | Arxiu Enderrock
"Com el Far West no hi ha res" ha estat la cançó guanyadora del concurs que vam llançar des d'Enderrock.cat, en el qual buscàvem el millor tema de La Trinca segons els nostres lectors. La victoriosa ha estat "Com el Far West no hi ha res", que s'ha imposat en una competició molt renyida on "Festa Major" i "La patata" han aconseguit un disputat segon i tercer lloc, respectivament.


La votació ha destacat per la seva diversitat. La Trinca va ser un grup molt prolífic amb molts discos i cançons a l'esquena. Per això, entre tots els votants de l'enquesta hi ha hagut molta divergència per elegir la millor cançó del trio de Canet de Mar. Més d'una trentena de temes han estat escollits com a mínim per un votant com la millor cançó del grup satíric català. Altres títols a destacar a la votació han estat les mítiques "Coses de l'idioma", "Baró de bidet" i "La faixa".

Entre tots als participants al concurs se sortejava un any gratuït de subscripció anual a la revista Enderrock, i l'afortunada ha estat Anna Roqueta Recoder.

Les 5 més votades
1. "Com el Far West no hi ha res" (14,4%)
2. "Festa Major" 12 (12,3%)
3. "La patata" (9,2%)
4. "El baró de bidet" (6,2%)
5. "La Faixa" (6,2%)
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Com el Far West no hi ha res, La Trinca, sorteig, concursos

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.