sona9

El putu any de Guineu al Sona9 d'iCat

El programa s'emet cada diumenge a les 10 de la nit

Guineu: «Intento explicar vuit situacions de les que no he pogut escapar»

| 09/05/2021 a les 14:00h

Guineu
Guineu | Elisabet Encina
La setmana acaba, és diumenge i tornem a tenir una bona dosi musical amb el programa del Sona9 d'iCat. Un espai radiofònic conduït per Lluís Gendrau, que continua descobrint les noves fornades de grups novells, tot repassant les novetats discogràfiques més destacades.

La nova entrega repassarà el nou disc de Guineu, el projecte de la cantant terrassenca Aida G. Es parlarà amb ella dels bucles vitals que ha facturat amb els Forats negres del seu debut. El programa també s'endinsarà en l'estrena d'aquesta setmana de The Tyets i Els Amics de les Arts, en el més nou i metafísic d'El Petit de Cal Eril, en l'avenç melòdic de Pantaleó, en l'emergent Ariox o en el vocalista i bateria de Verge Santa, Santi Carcasona. També es parlarà de la cançó trapera que La Quenncy i Cooba dediquen a Pablo Hasél o el disc’n’còmic de Xavier Mata.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sona9 d'iCat, Sona9, Verge Santa, Guineu, Xavier Mata, Pablo Hasél, Cooba, La Quenncy, Pantaleó, Els Amics de les Arts, The Tyets, Actualitat, El Petit de Cal Eril

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.